Bröllopstips

Klicka här för att titta in i vårt bildgalleri!

Fyll i formuläret med uppgifter till tidningarna och sänd gärna det innan bröllopsdagen eller senast i samband med fotografering.

Kom i tid! Det kanske kommer fler brudpar efter er.

  • Glasögon kan ge reflexer på bilderna. Bär någon av er glasögon? Be att få låna glaslösa bågar hos din optiker så slipper vi dyrbar retusch på förstoringarna. Gör detta i god tid, så ni kan få liknande bågar.
  • Kontrollera att det inte finns olja på exempelvis bilens dörrlås - för att undvika risken att det hamnar på kläderna om man fått olja på fingrarna.
  • Eftersom man inte tänker på mat en sån här dag finns det risk att man svimmar om man inte får näring i sig. Tag med t ex. druvsocker, bananer, genomskinlig dricka som fruktsoda.
  • Tag med ringarna, ifall vi tar med dem på korten.
  • Givetvis måste alla blommor till brudgum, marskalk, brudnäbb, tärna med.

Ibland räcker det om brudnäbben är med en stund - hör av er så bestämmer vi en tid.


Om ni vill ha lite skojiga bilder ang t ex yrken, fritidssysselsättning eller något annat bör vi komma överens om det innan.


För att få bästa resultat på den fotograferingstid vi har kommit överens om, så är ingen privat fotografering tillåten som stör brudparet eller våra blixtar. Detta gäller även vid utomhusfotografering.


Pga att några brudpar har "strulat" med betalningen, så måste den förutbestämda delbetalningen ske innan fotograferingen påbörjas.


Digitala bildfiler och negativ är fotografens egendom. Bild får ej reproduceras eller kopieras av annan än Pelles Photo AB, Kisa. Alla efterbeställningar av bilder kan göras hos fotografen. Bilder får ej utan vårt medgivande användas för annat än privat bruk.


Tackkort - För att se kollektionen av fototackkort klickar du på länken här: Calligraphen AB